UNIK BELIGGENHED

FREDERIKSGADE 1 har to gallerier. Det store, lyse i stueetagen, der tidligere husede møbelforretningen NYT I BO. Her skaber de mange kvadratmeter, den centrale beliggenhed og de unikke arkitekturdetaljer en oplagt scene for udstillinger og events. Derudover tilbyder den lange række af vinduer ud mod Store Kongensgade ekstra eksponering, og vinduerne er aktive som udstillingsplatform langt efter lukketid.

På tredje sal ligger designhusets andet galleri, der har færre kvadratmeter, men til gengæld byder på herskabelige, højloftede lokaler, en international stemning og en imponerende udsigt til et af Københavns mest ikoniske bygningsværker, Marmorkirken.

ELEGANTE RAMMER

FREDERIKSGADE 1 arrangerer løbende udstillinger i samarbejde med nogle af husets faste interne udstillere, men de to gallerier kan derudover lejes af eksterne designaktører til events, photo shoots eller udstillinger over en kortere eller længere periode. Begge gallerier har potentiale til at gøre dit arrangement særligt, og er overbevisende, historiske rammer at afholde events eller eksponere værker eller produkter i.

This site is registered on wpml.org as a development site.