RELEVANT DESIGNSCENE

FREDERIKSGADE 1 er også scene for flere årlige events, der inddrager interne som eksterne udstillere i husets arrangementer og inviterer publikum indenfor på alle etager. De årlige events understreger styrken i at interagere professionelt på tværs af husets mange aktører, der her fremstår som en samlet helhedsoplevelse.

Under disse events bliver FREDERIKSGADE 1 omdannet til et oplagt og værdifuldt mødested, hvor professionelle og interesserede indenfor designbranchen kan netværke og inspirere hinanden.

Alle designrelaterede events er velkomne i vores gallerier, hvor også foredrag, samtalesaloner og produktlanceringer er i kalenderen, så tag fat i os her for at høre nærmere om betingelser og ledige datoer.

læs mere om galleri

Kalender

3DAYSOFDESIGN

15—17 JUNI 2022

SE MERE PÅ 3DAYSOFDESIGN.DK

Arkitektens dag

Efterår 2022

Mere info kommer

“FREDERIKSGADE 1 er et epicenter for dansk design i København. Det er ikke kun de smukke fysiske rammer, det er også den unikke stemning og fællesskabsfølelse, vi har i huset. Her er stor diversitet og en bred designviden, der udgør en uvurderlig ressource. Det er givende at have tæt kontakt med designere og virksomheder. Det nærvær gør, at vi i 3daysofdesign ikke er fremmedgjorte overfor de virksomheder, vi repræsenterer, men er i konstant dialog for at forstå deres virkelighed og lære hvordan vi som designfestival kan gøre vores arbejde bedre.”

Signe Byrdal Terenziani
Direktør, 3daysofdesign

This site is registered on wpml.org as a development site.