RELEVANT DESIGNSCENE

FREDERIKSGADE 1 er også scene for flere årlige events, der inddrager interne som eksterne udstillere i husets arrangementer og inviterer publikum indenfor på alle etager. De årlige events understreger styrken i at interagere professionelt på tværs af husets mange aktører, der her fremstår som en samlet helhedsoplevelse.

Under disse events bliver FREDERIKSGADE 1 omdannet til et oplagt og værdifuldt mødested, hvor professionelle og interesserede indenfor designbranchen kan netværke og inspirere hinanden.

Alle designrelaterede events er velkomne i vores gallerier, hvor også foredrag, samtalesaloner og produktlanceringer er i kalenderen, så tag fat i os her for at høre nærmere om betingelser og ledige datoer.

læs mere om galleri

Kalender

3DAYSOFDESIGN

12. — 14. JUNI 2024, kl. 10.00 — 18.00

SE MERE PÅ 3DAYSOFDESIGN.DK

“FREDERIKSGADE 1 er et epicenter for dansk design i København. Det er ikke kun de smukke fysiske rammer, det er også den unikke stemning og fællesskabsfølelse, vi har i huset. Her er stor diversitet og en bred designviden, der udgør en uvurderlig ressource. Det er givende at have tæt kontakt med designere og virksomheder. Det nærvær gør, at vi i 3daysofdesign ikke er fremmedgjorte overfor de virksomheder, vi repræsenterer, men er i konstant dialog for at forstå deres virkelighed og lære hvordan vi som designfestival kan gøre vores arbejde bedre.”

Signe Byrdal Terenziani
Direktør, 3daysofdesign

This site is registered on wpml.org as a development site.