VELKOMMEn

FREDERIKSGADE 1 er et designhus, der præsenterer noget af det bedste indenfor dansk design i showrooms og studios fordelt på 5 etager. Huset danner ramme om den velkendte danske designhistorie og den fortsatte fortælling om nutidigt dansk design. Husets udstillere er innovative designbrands, up-and-coming talenter og etablerede formidlere på tværs af feltet, der tilsammen repræsenterer et kvalitativt udsnit af den danske designscene.

læs mere om os

ET DANSK DESIGNHUS

I designhuset FREDERIKSGADE 1 holder en række udstillere til, der alle arbejder indenfor design, kunst og arkitektur. Fælles for dem alle er, at de er markante aktører på den danske – og i flere tilfælde – internationale designscene, og er bærere af en kulturhistorie i konstant og dynamisk udvikling.

læs mere om SHOWROOMS

HOLGER KVIST FONDEN

Designhuset FREDERIKSGADE 1 er ejet og drevet af Holger Kvist Fonden. Holger H. Kvist skabte møbelforretningen NYT I BO i 1969, der blev Københavns første og førende designforretning. Butikkens egen kollektion af funktionelle og minimalistiske møbler i træ blev efterspurgt og dagsordensættende for sin tid, og føres idag videre gennem møbelbrandet Made by NYT I BO. Fonden blev etableret efter Holger H. Kvists død i 2008, efter eget ønske, med blandt andet det formål at støtte og fremme dansk design og kunsthåndværk. 

læs mere om fonden

BESØG OS

Besøg designhuset FREDERIKSGADE 1 og mød husets passionerede udstillere. Her kan du få et nuanceret indblik i dansk design og møde nogle af landet mest succesfulde og nytænkende formgivere, formidlere og designbrands.

Huset byder også på et ‘gallery space’, hvor både FREDERIKSGADE 1, husets egne brands og eksterne aktører kan udstille og afholde arrangementer i elegante og historiske rammer.

læs mere om visit

BLIV EN DEL AF FREDERIKSGADE 1

FREDERIKSGADE 1 er et levende designhus, hvor kvalitet, værdier og professionalisme bærer fællesskabet. Designhuset er en international platform, der formidler dansk designs fortsatte aktualitet. Ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive en del af vores hus, så kontakt os venligst på mail: info@frederiksgade-1.com

This site is registered on wpml.org as a development site.