RAMME FOR DANSK DESIGN

Designhuset FREDERIKSGADE 1 fungerer som ramme for dansk design. En ramme for eksponering, formidling og iscenesættelse af såvel historiske og ikoniske møbelarkitekter som nutidige designbrands og talenter. En samlet fortælling, hvor hver udstiller præsenterer sine individuelle historier i en større kontekst, og sammen skaber et nyt og relevant kapitel i dansk designhistorie.

FREDERIKSGADE 1 er et hus, hvor synergi og fællesskab går hånd i hånd med ambitionen om at øge de oplagte og relevante netværksmuligheder, det giver, når man bor under samme tag. Huset er et internationalt vindue til verden, hvor dansk design, kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet står på en overbevisende platform og eksponerer sin fortsatte betydning.

ET HUS FUNDERET PÅ HISTORIE

Designhuset FREDERIKSGADE 1 holder til i et klassicistisk palæ, hvor man mærker historien i de omhyggelige detaljer i vægge, på trapper og i de smukke, højloftede lokaler. Bygningen blev foranlediget af erhvervsmanden C. F. Tietgen og bygget i slutningen af 1880’erne. Palæet indrammer hjørnet af Store Kongensgade og Frederiksgade og ligger i hjertet af det historiske Frederiksstaden i det indre København – der, hvor Marmorkirken har den nye metro for sine fødder. Når man bevæger sig rundt i huset, fornemmer man fordums storhed og historiens stadige fremskrivning.

Vores værdier

Palæet i Frederiksgade danner ramme for treenigheden mellem Holger Kvist Fonden, designhuset FREDERIKSGADE 1 og møbelbrandet Made by NYT I BO. Designhuset er eksponent for en særlig ånd, et særligt engagement og en særlig synergi mellem husets kuraterede udstillere, der tager udgangspunkt i et sæt fundamentale værdier med diversitet og interaktion som nøgleord.

This site is registered on wpml.org as a development site.